Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/02-12 - Pressemeddelelse

Monk Biler sender studerende til Tyskland

Biløkonomstuderende fra Monk Biler er blevet sendt i 3 måneders praktik i TysklandTuren er gået stik syd for Niklas Jung Jørgensen, biløkonomstuderende hos Monk Biler.Nærmere bestemt destinationen Nordhausen i midttyskland. Her har den håbefulde unge studerende fået en praktikplads hos en st..

16/09-11 - Pressemeddelelse

Biløkonomer på temadag i Valby

Monk Biler samt Elbil Centret havde fornøjelsen af at have biløkonomer på besøg Det meste af biløkonomernes årgang 2010-2012 var samlet til en spændende og lærerig temadag, hvor elbilen samt pleje af netværket var helt i højsædet.Adam Funch fra Elbil Centret samt Refstrup Leasing havde in..

10/08-11 - Pressemeddelelse

Op på cyklen hos Monk Biler

Monk Bilers Valby afdeling har fået cykler indlemmet i deres flåde af lejekøretøjerVejret er blevet lunere det sidste stykke tid og de to store cykelbegivenheder for danskerne er netop overstået, nemlig Tour de France samt Post Danmark Rundt. Det er dog ikke det eneste sted man kan få stillet ..

14/07-11 - Pressemeddelelse

Monk Biler til cocktails og sandstrande

Monk Biler har indgået en aftale med Halvandet om at udstille biler sommeren over.Sommeren er så småt kommet i gang, skolerne holder sommerferie lukket, vejret er blevet bedre og badevandstemperaturerne er stigende.Derfor er sæsonen også skudt i gang hos Halvandet som nyder godt at det fine vej..

09/06-11 - Pressemeddelelse

Monk Biler - nu på Facebook

Monk Biler er med helt fremme hvad angår sociale medier og er nu repræsenteret med deres egen Facebookside.Så er Monk Biler også repræsenteret på det største sociale netværk i verden - nemlig Facebook som lige har rundet 680 millioner brugere på verdensplan."Vores side har netop rundet 85 m..

14/04-11 - Pressemeddelelse

Monk Biler sætter gang i Hjemmehjælpen

Monk Biler har leveret 18 nye Toyota Yaris'er med tilhørende servicekontrakter til Hjemmehjælpen ApS.Så er der sat gang i hjulene hos Hjemmehjælpen ApS.Den sidste Yaris, ud af 18, er netop blevet leveret til Hjemmehjælpen ApS og kører nu rundt og servicerer de danske borgere.Samtlige 18 bi..

28/03-11 - Pressemeddelelse

Monk Biler repræsenteret ved NUCARS

Biløkonom studerende Niklas Jung Jørgensen fra Monk Biler deltog i virksomhedsspillet NUCARS i Northeim.Det var 8 forventningsfulde biløkonomstuderende som i sidste uge drog fra henholdsvis Valby og Århus, mod den tyske uddannelses institution BFC i Northeim som dannede rammerne om det årlige T..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire