Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/09-09 - Pressemeddelelse

Kvindernes favorit-site runder 400.000 brugere

Trendsales har netop rundet 400.000 registrerede brugere og har dermed cementeret sin position som Danmarks suverænt største site for kvinder. Målet er at nå den halve million brugere til foråret.Trendsales nåede endnu en milepæl, da sitet for nylig bød velkommen til sin registrerede bruger ..

10/08-09 - Pressemeddelelse

Secondhand-børnemode hitter på nettet

Modeugen er skudt i gang, og der er fokus på alt, hvad der er nyt. Men når det gælder dansk modetøj til børn, er danskerne vilde med at købe brugt. Kigger man på Danmarks største online tøjbazar, Trendsales, er der således lige nu mere end 111.000 aktive annoncer med dyre danske børnetøj..

31/07-09 - Pressemeddelelse

Gå på posthuset fra computeren

Nu bliver det muligt at sælge secondhand på nettet og sende varen til køberen døgnet rundt helt uden at skulle på posthuset. Et nyt samarbejde mellem Trendsales og Post Danmark betyder nemlig, at brugere på Trendsales fra i dag kan købe pakkelabels fra Post Danmark direkte på www.trendsales...



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire