Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/01-12 - Pressemeddelelse

Region Hovedstaden: Vi skal stadig have kvalitet for pengene

Nye smarte løsninger, der sikrer sammenhængende behandlingsforløb med patienterne i centrum i fremtidens sundhedsvæsen er omdrejningspunktet, når Region Hovedstaden sammen med eksperter, vidensinstitutioner og andre centrale aktører går fra ord til handling den 17.- 18. januar 2012.Region Hov..

03/06-11 - Pressemeddelelse

Frivillige gældsrådgivere sikrer bornholmerne økonomisk tryghed

Nok bor de på solskinsøen, men for et stort antal borgere på Bornholm er der mørke skyer over deres personlige økonomi. Derfor vil Økonomivagten på Bornholm vil nu hjælpe udsatte borgere til at få overblik over deres økonomi og reducere deres gæld. Det er borgere, der befinder sig i så d..

01/06-11 - Pressemeddelelse

Unge headhuntes til ansvar

Status, selvværd og tryghed. Det er målet med at give mere ansvar til udsatte unge mennesker. Nyt projekt på Bornholm vil inkludere øens unge i lokalsamfundet og "headhunte" dem til opgaver og ansvar.Giv de unge ansvar - og de tager det! Det er udgangspunktet for det nye projekt Headhunter på B..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire