Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/11-11 - Pressemeddelelse

Verdensomspændende organisation skal styrke Welfare Tech Region

Den globale not-for-profit medlemsorganisation GS1, der er med til at sætte standarder for elektronisk dataoverførsel har meldt sig ind i Welfare Tech Region. Henrik Kagenow, direktør i Welfare Tech Region, ser det som en klar styrkelse af netværksorganisationen i forhold til udbredelse og ekspo..

18/03-11 - Pressemeddelelse

Welfare Tech Region får ny direktør

Fra 1. april 2011 overtager Henrik Kagenow direktørstolen efter Henning Seiding hos Welfare Tech Region. Den nye direktør er 56 år og kommer med erfaring fra ledende poster i dansk og udenlandsk erhvervsliv.I en tid, hvor presset på sundhedssektoren vokser i takt med at store årgange forlader a..

10/12-10 - Pressemeddelelse

Målrettet samarbejde styrker vækst

Flere virksomheder ser muligheder på det velfærdsteknologiske marked. Ideer til nye teknologier og produkter, som kan øge kvalitet og produktivitet i social- og sundhedssektoren myldrer frem. Welfare Tech Region hjælper virksomhederne med at gøre vejen fra ide til praktisk anvendelse nemmere. E..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire