Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/01-17 - Pressemeddelelse

Udlejer mistede 100.000 kr. på en forkert udfyldt lejekontrakt

En forkert udfyldt lejekontrakt resulterede i at Michael Hansen måtte punge ud med 100.000 kr. Ved fraflytning viste det sig at lejer ingen vedligeholdelse eller istandsættelse havde foretaget i 3 år. Det var ikke aftalt i lejekontrakten at den indvendige vedligeholdelse var pålagt lejer, og udlejer måtte selv betale istandsættelsen. Læs her, hvordan du undgår en lignende situation.

20/09-16 - Pressemeddelelse

Er det foruroligende at over 90 % af lejekontrakter er ugyldige?

Du står og skal leje en bolig ud, og sender en lejekontrakt til din lejer. I stedet for at du får den læst igennem af en professionel, skriver I begge blot under. 2 år efter står du med håret i postkassen, fordi lejekontrakten er udfyldt forkert og din lejer har slæbt dig i huslejenævnet.

29/01-14 - Pressemeddelelse

Nu bliver det nemmere at være udlejer!

Det skal være slut med bøvl og usikkerhed, når man lejer sin bolig ud. Derfor lancerer firmaet sikkerboligudlejning.dk et koncept, hvor udlejeren får en skræddersyet og juridisk sikker lejekontrakt, adgang til et stort netværk af lejere og slipper for at skulle bruge penge på annoncering. Alt sammen for et engangsbeløb på bare 2.500 kroner.



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire