Få dit eget presserum

Få dit eget presserum

KNAPP offentliggør rekordstort regnskabsresultat

16-08-16 - Pressemeddelelse
KNAPP AG kan endnu en gang se tilbage på et rekordår. Østrigske KNAPP AG, der er ekspert i intern logistik, har i regnskabsåret 2015/16 øget sin nettoomsætning med 25 % til 581,97 mio. euro og opnået et resultat på 30,52 mio. euro. Det imponerende resultat, der er ny rekord for virksomheden, er resultatet af en langsigtet vækststrategi.

Elgiganten har valgt KNAPP som leverandør til udvidelsen af deres 100.000 m2 store centrallager

07-07-15 - Pressemeddelelse
Elgiganten, Nordens førende varehuskæde inden for mærkevare-produkter i forbrugerelektronik og hårde/hvidevarer, har valgt KNAPP som partner i forbindelse med udvidelsen af deres 100.000 m2 store centrallager i Jönköbing i Sverige. Kontrakten med KNAPP, der er på over 30 mill. euro, indeholder foruden et KNAPP OSR shuttle lager også et high bay pallelager.

Revolutionerende lagershuttle kommer til Danmark

24-03-15 - Pressemeddelelse
YLOG Industry Solutions GmbH, et datterselskab af KNAPP AG, er for nylig er flyttet ind i helt nye lokaler i Dobl, Østrig - tæt på KNAPP's hovedkvarter i Graz. YLOG-Shuttle-systemet er enestående i sin måde at kunne flytte shuttles både på tværs og på langs i lageret via drejelige hjul og et innovativt strømforsyningssystem

Kontaktpersoner

Thorsten Beck Hansen
  +55 51 15 00
  sales.dk@knapp.com
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire