Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/12-17 - Pressemeddelelse

Fugten drev ned ad vinduerne - men så fik 373 rækkehuse ventilation

Antallet af klager over fugt i boligerne er helt forsvundet efter, at Bolig Næstved har sat 373 ventilationsanlæg op i rækkehusene Birkehegnet i Næstved. – Den friske luft har givet os mere overskud, fortæller en beboer.

15/11-17 - Pressemeddelelse

Forstærkninger til Genvex’ organisation

Genvex ruster op i Salg og Eksport med 3 erfarne medarbejdere.

04/10-17 - Pressemeddelelse

Combi 185 BP klarer boligventilation, rumopvarmning og varmt brugsvand

Udover de pladsbesparende fordele, så er det en god nyhed for økonomien og for kommende byggeprojekter, samt den årlige udgift til varme og varmtvand i husholdningsregnskabet. De nye BR20-regler gør husene tættere og mere energioptimale. Det stiller andre krav til boligens energiforsyning og derfor kan bygherren og kommende beboere fremover forvente et mindre komplekst anlæg i bryggerset, i stuen.

22/02-17 - Pressemeddelelse

Markant flere byggekunder øger kravene til ventilation

Antallet af kunder med særlige krav til deres ventilationsløsning stiger eksplosivt, viser ny undersøgelse fra Genvex.

06/02-17 - Pressemeddelelse

Ny undersøgelse: Boligejere rammes hårdt uden ventilation

Ni ud af ti fagfolk vurderer, at boligejere uden tilstrækkelig ventilation får problemer med indeklimaet, viser ny undersøgelse.

12/12-16 - Pressemeddelelse

Undersøgelse: Voksende efterspørgsel på ventilationssystemer

Behovet for mere ventilation i forbindelse med renoveringer kædet sammen med skrappere ventilationsregler øger efterspørgslen på ventilationssystemer, viser undersøgelse fra Genvex A/S.

05/12-16 - Pressemeddelelse

Kæmpebesparelse: Nyt ventilationsanlæg giver boligejere luft i økonomien

Fleksibel Combi 185 BP-løsning med både indbygget ventilationsanlæg og varmepumpe fra ventilationsproducenten Genvex A/S sparer boligejere for op mod 66 procent på elregningen.

22/06-16 - Pressemeddelelse

Bag scenen: Digital 3D simulering af de nye Genvex anlæg

Kom med helt ind i maskinrummet, og hør Genvex' udviklingschef løfte sløret for, hvordan de nye ventilationsanlæg bliver til - fra idé til færdigt produkt

03/05-16 - Pressemeddelelse

Genvex er klar til ECODesign og 2020

Genvex lancerer to nye ventilationsaggregater, ECO 190 og ECO 375, med særligt fokus på pladsbesparelse og energieffektivitet. Begge er udviklet og testet hos Genvex i eget laboratorium med avancerede 3D-modeller for optimal luftgennemstrømning, og begge anlæg lever fuldt ud op til de nye krav i ECODesign og Bygningsklasse 2020.

15/04-16 - Pressemeddelelse

Genvex på CLIMA2016

Når verdenseliten af forskere, rådgivere og byggevareleverandører mødes til CLIMA2016 i dagene fra den 22.-25. maj i Aalborg Kongres og Kultur Center er Genvex også med. Vi står klar til at fortælle hvilke nye og innovative løsninger vi kan byde ind med, i bestræbelserne på at optimere og energieffektivisere, og samtidig sikre sunde og komfortable boliger.

02/02-16 - Pressemeddelelse

Nyt ejerskab, nye produkter og ny strategi hos Genvex

I snart 50 år har Genvex produceret og solgt ventilationsanlæg til boliger og etage-ejendomme, og efterhånden som flere konkurrenter er kommet til, er navnet Genvex gået fra at være et firmanavn til at være et begreb, som er synonymt med ventilationsanlæg i det hele taget. Nu har Genvex lagt sig fast på en ny og ekspansiv markedsstrategi, der skal slå navnet fast hos boligejere og installatører.

27/10-15 - Pressemeddelelse

KVM-Genvex følger op på fusion med nye effektiviseringer

Produktionen er nu samlet i Haderslev - og i direktionen afløses Jette Paaske Nielsen af Michael Kanstrup Jensen



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire