Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/11-10 - Pressemeddelelse

Acapela Group præsenterer Rasmus, en ny dansk talesyntesestemme af meget høj kvalitet, og infovox3, en fleksibel talesynteseløsning for svagsynede

Acapela Group, en førende aktør inden for stemmeløsninger og taleteknologi, præsenterer Rasmus, en ny mandlig dansk talesyntese af højeste kvalitet til yderst virkelighedstro tekstoplæsning. Gruppens kvindelige danske stemme hedder Mette, og nu introduceres Rasmus som supplement til Acapelas u..

10/09-09 - Pressemeddelelse

Acapela Group overtager svenske d-fabric og kan nu tilbyde nye talebaserede tjenester rettet mod forlagsbranchen

Med Acapelas tjenester for automatisk tekst-til-tale-transskription bliver det nemt for forlæggere at omdanne tekst til talebaseret indhold på 25 forskellige sprog og med mere end 50 forskellige stemmer. Acapela Group, der er ekspert inden for talebaserede tjenester, udvider sine kompetencer og ti..

05/05-09 - Pressemeddelelse

Avisen Riksdag & Department vælger talesynteseløsning fra Acapela Group til sin taleavisversion

Avisen Riksdag & Department vælger talesynteseløsning fra Acapela Group til sin taleavisversion Da avisen Riksdag & Departement, Sverige, ledte efter en hurtigere og mere enkel og økonomisk løsning til indlæsning og distribution af sin taleavisversion, der først og fremmest retter sig mod sva..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire