Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/06-12 - Pressemeddelelse

ALLIANCE+ erhverver Top Rengøring A/S, som i mange år har stået som markedsleder i Vejle og Trekantsområdet

Med opkøbet af Top Rengøring opfylder Alliance+ ønsket om en markant markedsposition i det vækststærke Trekantsområde med udgangspunkt i Top Rengørings flotte ejendom i Vejle N.Det Polaris-ejede ALLIANCE+ tager et skridt videre mod opfyldelsen af strategien om fortsat vækst i Danmark. ALLIAN..

23/03-12 - Pressemeddelelse

ALLIANCE+ fortsætter ekspansionen med opkøb i Odense

Med opkøbet af Bidstrup-Jensen A/S på Fyn konsoliderer ALLIANCE+ sin position som Danmarks 3. største rengøringskoncern, og tager hermed endnu et planlagt skridt på vejen mod opfyldelse af strategien om større vækst vest for Storebælt.Det Polaris-ejede ALLIANCE+ fortsætter nu gennemførelse..

08/12-11 - Pressemeddelelse

ALLIANCE+ udbygger sin position i Trekantsområdet i Jylland

Med købet af LB Rengøring A/S får det Polaris-ejede ALLIANCE+ endnu et stærkt brohoved til yderligere ekspansion ind i en række jyske vækstcentrePolaris Private Equity står bag rengøringskoncernen ALLIANCE+, som nu for alvor sætter fart på sin planlagte ekspansion i Jylland. ALLIANCE+ har ..

27/04-11 - Pressemeddelelse

Rengøringsbranchen er bedre end sit ry

Den danske rengøringsbranche blevet undersøgt via spørgeskema ude hos kunderne. Resultateterne foreligger nu, og viser blandt andet, at kunderne oplever en god sammenhæng mellem pris og kvalitet, og at der stadig er et stort potentiale for outsourcing på rengøringsområdet.Danske virksomheder,..

14/09-10 - Pressemeddelelse

ALLIANCE+ oplever vækst og udvider nu aktiviteterne i Jylland med nyt kontor i Århus

ALLIANCE+ blev dannet af kapitalfonden Polaris i foråret 2009. Siden er virksomheden via opkøb og stærk organisk vækst vokset betragteligt, således at den forventede omsætning i 2010 vil nå kr. 500 mio.ALLIANCE+ er fokuseret indenfor rengøring og nært beslægtede services og er nu landets t..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire