Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/09-13 - Pressemeddelelse

Baby Dan vinder Innovation Award 2013

Hvert år i september udnævnes på den store tyske børneudstyrsmesse Kind + Jugend produkter, som skal kæmpe om den eftertragtede Innovation Award. Prisen uddeles i 8 kategorier og i år løb danske Baby Dans nye sikkerhedsgitter til hjemmet, Guard Me, med prisen i kategorien World of Baby Safety..

14/06-13 - Pressemeddelelse

Danske Baby Dan lancerer verdensnyhed

Den danske producent Baby Dan A/S laver bl.a. sikkerhedsprodukter til børn. Faktisk er virksomheden på verdensplan blandt de førende på området. Og i disse dage slår Baby Dan denne markedsposition fast ved at introducere intet mindre end en verdensnyhed inden for sikkerhedsgitre. Et gitter, so..

06/06-13 - Pressemeddelelse

Baby Dan A/S leverer flot 2012 regnskab

Baby Dan A/S har med sine aktiviteter World Wide i 2012, trods udfordrende markedsvilkår, formået at øge overskuddet markant og skabe et nyt flot økonomisk resultat.Selskabets driftsresultat (EBITDA) viser for 2012 et overskud på 17.7 mio. DKK og dermed en vækst på 13,3 % og selskabets result..

07/10-11 - Pressemeddelelse

Kom godt fra start med amningen

Amning af en nyfødt kan være en udfordring. Og uanset årsagen (fx et for tidligt født barn, som ikke kan sutte så kraftigt) kan det være frustrerende, når det hele driller. Den slags problemer kan en nybagt mor godt være foruden. Barnet skal gerne lære at sutte rigtigt og med en behagelig s..

28/09-10 - Pressemeddelelse

Baby Dan vinder international pris for innovativt design

Ved verdens største babyudstyrsmesse, Kind + Jugend, løb danske Baby Dan med vindertrofæet i møbelkategorien. Baby Dans nye vugge, skråstol og højstol i ét blev kåret som det mest innovative produkt - blandt andet på grund af det funktionelle og stilrene design og opfindsomme koncept.Baby D..

22/03-10 - Pressemeddelelse

Byg børneværelset med LEGO® møbler

Nu kan du indrette et skønt børneværelse så nemt som at bygge med LEGO® klodser. Baby Dan introducerer ny LEGO møbelserie til børn i alderen 0-4 år.De fleste af os forældre drømmer om at give vores børn det perfekte børneværelse. Men hvordan er det lige, at man skaber de sjove, lækre..

17/01-08 - Pressemeddelelse

LEGO licenspartnere forener styrkerne på Skandinavisk B-T-B salgsmesse

Sko, tøj, tekstiler til børneværelset, tasker, møbler, bøger, spil, plastbestik m.m. - alt sammen produkter, som produceres under LEGO licens af en lille kreds af specielt udvalgt virksomheder, som har bevist, at de lever op til LEGO Koncernens krav omkring produktkvalitet og etik.

11/09-07 - Pressemeddelelse

Verdensomspændende samarbejdsaftale mellem Baby Dan og LEGO Koncernen

Baby Dan og LEGO Koncernen har pr. 1. juli 2007 indgået en flerårig samarbejdsaftale, som giver Baby Dan eksklusiv ret til at fremstille, sælge og markedsføre LEGO® mærkede produkter indenfor baby- og juniorsegmentet. Rettigheden omfatter en lang række baby tekstiler, babymøbler og kravleg..

10/07-07 - Pressemeddelelse

Ejerskifte hos Baby Dan A/S

Baby Dan, en af verdens største udviklere og producenter af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-3 år, har skiftet ejer med virkning fra 1. juli 2007. Målrettet og intensiv produktudvikling, effektivisering samt øget fokus på lønsom vækst er de fremtidige omdrejningspunkter for virksomheden..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire