Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/02-12 - Pressemeddelelse

Efter ringen - tid til løsninger

Trængsels- og miljøproblemerne er der fortsat. Nu skal der findes en løsning, der er realistisk. Flere cykler og cykelstier er en del af løsningen. Cyklistforbundet sætter sin lid til, at den primære pendlertransport i København - cyklerne - bliver tænkt ind i det kommissorium, regeringen vi..

23/12-11 - Pressemeddelelse

Facebook debatterer højresvingsulykker

Hvert år bliver seks cyklister slået ihjel i højresvingsulykker. Men hvem har ansvaret?Ifølge de seneste tal fra Trafikstyrelsen er der siden årtusindskiftet 75 cyklister, der er blevet dræbt i højresvingsulykker. Det er 6,8 cyklister i gennemsnit pr. år.I sidste uge spurgte vi på dcf.dk hv..

15/11-11 - Pressemeddelelse

En kickstart med pedalkraft

Cykelsuperstierne i hovedstadsområdet skal på finansloven. Det foreslår Cyklistforbundet.Dagbladet Politiken bragte i går følgende debatindlæg fra Cyklistforbundet:Regeringen skriver i sit regeringsgrundlag, at "cykling er et billigt, sundt og forureningsfrit transportmiddel. Det er en vigtig ..

15/11-11 - Pressemeddelelse

Nyt "Bicycle Innovation Lab"

København har fået et nyt laboratorium for cyklerDanmarks nye Bicycle Innovation Lab er netop åbnet i kulturhuset Prismen på Amager. Intiativet henvender sig ifølge egne ord til både til den nysgerrige, cykelentusiasten, turisten, byplanlæggeren, institutionen og virksomheden, der gerne vil u..

10/11-11 - Pressemeddelelse

"Årets Cykelby" - en kåring, der gavner

Titlen som "Årets Cykelby" giver medvind på cykelstierne. Helsingør er et godt eksempel.Sidste år vedtog Helsingør Byråd en ambitiøs Cyklistplan 2010 - et initiativ, der var stærkt medvirkende til, at Cyklistforbundet udråbte kommunen til Årets Cykelby.Siden Cyklistforbundets kåring har k..

08/11-11 - Pressemeddelelse

Lomborgs løsning: Flere cykler!

Regeringen og det danske samfund skal satse på cykler, siger debattøren Bjørn Lomborg.Bjørn Lomborg er grundlæggende uenig i den miljø- og klimapolitik, som er beskrevet i det nye regeringsgrundlag. I en kronik i Politiken - Regeringsgrundlaget og realismen - argumenterer han for, at regeringe..

26/10-11 - Pressemeddelelse

Cykeldanmark samles i Aalborg

..

03/10-11 - Pressemeddelelse

Margrethe Vestager: Danmark skal være verdens bedste cykelland!

Danmarks nye Økonomi- og Indenrigsminister vil hellere investere i cykelstier end motorveje. Cyklistforbundet har spurgt den nye Økonomi- og Indenrigsminister, hvad der er hendes politiske vision for Danmark som cykelland. Her er Margrethe Vestagers svar: "Danmark skal være verdens bedste cykel..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire