Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/10-11 - Pressemeddelelse

DLG tilbyder nu at sikre dig og dine bygninger

DLG lancerer nu alarm- og sikringsløsninger som et nyt forretningsområde under navnet DLG Sikring. Det hænger sammen med, at behovet for alarmer og sikringssystemer til såvel landbrugsbedrifter, øvrige erhverv og private boliger er steget i takt med, at der bliver begået flere indbrud af mere grov karakter.

18/08-11 - Pressemeddelelse

Land & Fritid - Ny stor butik i Korsør

Land & Fritid er en del af DLG-familienButikskæden Land & Fritid blev født ind i DLG-familien for ni år siden, så der er meget nære relationer. Fællestræk er der mange af, men alligevel er Land & Fritid helt sin egen. Nu med butik nummer 61 i Korsør.Da Land & Fritid så dagens lys, var det e..

28/07-11 - Pressemeddelelse

Øger kapaciteten på Sydsjælland

For at reducere transporten af vådt korn i høst investerer DLG nu i et tørreri i DLG Sydsjælland Møn. Samtidig udvides lagerkapacitetenHidtil har vi ikke kunnet tørre korn i Bårse, så vi har været nødt til at transportere vådt foderkorn videre. Det er uhensigtsmæssigt, så derfor er vi n..

14/07-11 - Pressemeddelelse

Mangel på frø giver højere priser

Forbruget af græsfrø resulterer i stigende frøpriser i detailledet, både til haveejere og mælkeproducenter.Frøforbruget har ligget på et højt og stabilt niveau siden vinteren 2009/10, der satte sit tydelige præg på fodergræsmarker og græsplæner. Både private haveejere og kød- og mælk..

13/07-11 - Pressemeddelelse

DLG investerer i olieforsyningen på Samsø

DLG investerer i olieforsyningen på Samsø DLG investerer i olieforsyningen på Samsø. DLG sikrer forsyningen af diesel- og fyringsolie til samsingerne ved at genåbne et tankanlæg på havnen i Kolby Kås. - Gennem et samarbejde mellem olieselskaberne på øen har Samsø fået leveret olie via skibsleverancer. På grund af en række praktiske udfordringer er dette samarbejde nu stoppet, fortæller forretningschef Claus Madsen, DLG Service & Energi.

12/07-11 - Pressemeddelelse

Sundhedsbølge får forbruget af rapsolie til at stige

Danskerne har skåret kraftigt ned på smør og margarine. Til gengæld har andre - sundere - typer fedtstof taget over, f.eks. rapsolien, hvor markedsandelen er vokset fra godt 3 til 16 pct. over de sidste fem år.

05/05-11 - Pressemeddelelse

Vinterraps - godt for øjet og økonomien

Vinterraps har i de senere år fastholdt sin markante plads i sædskiftet. Et højt og stabilt udbytte tager sit udgangspunkt i det rigtige sortsvalg, samtidig med en stærk fokusering på forholdene omkring rapsens etablering.

28/04-11 - Pressemeddelelse

DLG overtager Holger Rasmussen I/S

Med virkning fra 1. juni 2011 overtager DLG den privatejede korn- og foderstoffor-retning Holger Rasmussen I/S i Fjelstrup ved Haderslev.Holger Rasmussen I/S har været i familien Rasmussens eje siden 1954 og er en særdeles veldrevet grovvarevirksomhed med en stærk position i lokalområdet. Forret..

19/11-10 - Pressemeddelelse

DataLogisk vinder af Erhvervsprisen 2010

Nordeas Erhvervspris for Lolland-Falster blev den 14. oktober overrakt til DataLogisk A/S, der er delvist ejet af DLG. Virksomheden, som udvikler og sælger it-software til landbruget, modtager bl.a. prisen på grund af sin målrettede eksportsatsning.



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire