Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/10-11 - Pressemeddelelse

Ny direktør hos KiMs

Kim Munk er netop udnævnt til administrerende direktør hos KiMs pr. 1. december 2011, og i den forbindelse sker der en ledelsesmæssig rokade i virksomheden.KiMs' nye direktør er et velkendt ansigt hos KiMs. Han hedder Kim Munk, er 45 år gammel og har siden 2004 været salgsdirektør i den f..

23/06-11 - Pressemeddelelse

Borgmester udnævner chipskonge til æresborger

Den røde løber var rullet ud og borgerne var mødt talstærkt op på rådhuspladsen, da Nordfyns borgmester Morten Andersen i går udnævnte chipskongen Jørgen til særlig æresborger og overrakte ham byens borgmesterkæde. Udnævnelsen skal symbolisere, at Nordfyn altid tager imod sine bysbørn ..

15/06-11 - Pressemeddelelse

Jørgen-feberen rykker ud over grænserne

De seneste uger har Jørgen-feberen raset blandt danske chips-elskere - både på Facebook og ude i gaderne, hvor Jørgen har fået alverdens ting opkaldt efter sig. Nu har feberen også ramt vores naboer på den anden side af sundet. Jørgen er blevet foreviget i form af en cupcake, som er indstill..

09/05-11 - Pressemeddelelse

Nørreport har fået nyt navn

Københavnerne er efterhånden vant til meget postyr om byens mest befærdede trafikknudepunkt, Nørreport station. Men de fleste måtte alligevel gnide sig i øjnene en ekstra gang, da de her til morgen opdagede, at Nørreport har taget navn efter en kendt personlighed og nu hedder Jørgenport.Jør..

26/04-11 - Pressemeddelelse

Fremgang for KiMs når du er sulten for sjov

Årsregnskab 2010:2010 blev et år med fremgang over hele linjen for KiMs: En omsætning på 550 mio. kr. og et rekordstort driftsresultat på 101 mio. kr. Baggrunden er dygtige medarbejdere, nye produkter i høj kvalitet og fokus på den indre effektivitet."Omdrejningspunktet for KiMs' synlige ..

29/03-10 - Pressemeddelelse

KiMs kom på forkant med krisen

Allerede i 2008 - under højkonjunkturen og før krisen satte ind - trimmede KiMs organisationen og alle arbejdsgange. Det er en væsentlig grund til, at KiMs kommer med et flot resultat for 2009: En omsætning på godt en halv mia. kroner og et rekordstort driftsresultat på næsten 92 mio. kr."All..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire