Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/10-13 - Pressemeddelelse

Invitation til Kulturnat Aalborg anno 2013

VAERK9000 - Om-Form & Kultur+Kultur er med til at danne rammerne for Kulturnatten anno 2013. - Alle holder de til på Østre havn, og alle er de ildsjæle, med dyb kærlighed og passion for kunsten og kulturen i Aalborg.Første Kulturnat i sin nye formØstre Havn er spækket til bristepunktet under ..

08/10-13 - Pressemeddelelse

Kultur i natten på Østre Havn - Aalborg

Et kreativt vækstlag i Aalborg står sammen om at skabe en ny kulturnat. "En kultur-by uden en kultur-nat er fatalt". (Henriette Rise, kulturaktivist, formand og initiativtager til Kulturnat Aalborg)Fra industriby til Tænkernes by. Aalborg søger at udvikle sig fra industriby til tænkernes by - e..

29/08-13 - Pressemeddelelse

New York Succes vender hjem til Aalborg

Forestillingen TRAPPED vender hjem til Aalborg efter succes i New york. Den Nordjyske Manuskript forfatter Henriette Rise glæder sig til igen at vise forestillingen på Nordjysk grund. Det er altid svært at konkurrere med byens mange kulturelle tilbud, men TRAPPED har noget de andre ikke har: Fore..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire