Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/06-15 - Pressemeddelelse

Valg: Går det egentlig godt i Danmark?

Håndværkerfradrag, grønne løsninger og afbureaukratisering var blandt emnerne, da Greve Erhverv traditionen tro havde samlet et slagkraftigt politikerpanel i Portalen til debat om erhvervs- og vækstpolitik.

06/02-15 - Pressemeddelelse

Solrøds og Greves erhvervsliv på vej mod et nyt år sammen

Greve Erhverv og den nyfødte søster i Solrød skruer nu op for blusset med en stribe fælles aktiviteter i det nye år. Første fælles arrangement det nye år er netværksmøde i Solrød onsdag den 11. februar

12/01-15 - Pressemeddelelse

Ny jernbane skaber rum for mere erhverv i Greve

Oplagt at udlægge arealer mellem Køge Bugt Motorvejen og den nye bane København-Ringsted til erhverv, mener landinspektør. Han bakkes op af næstformanden for Folketingets transportudvalg og den lokale erhvervsforening Greve Erhverv

23/05-14 - Pressemeddelelse

Netværk med kølle og motor i Greve Erhverv

Den lokale erhvervsforenings netværksarrangementer er populære. Torsdag gennemførte Greve Erhverv golfarrangement med flere end 50 deltagere i Hedeland. Om 14 dage køres det traditionelle gokart Le Mans på Roskilde Racing Center

11/04-14 - Pressemeddelelse

Greve Erhverv søger endnu mere politisk indflydelse

Dækningsafgiften skal ned, og der skal endnu mere fokus på erhvervslivet i Greve Kommune, lød kravet på erhvervsforeningens generalforsamling forleden. Det skal der nok komme, lovede borgmester Pernille Beckmann

10/04-14 - Pressemeddelelse

Erhvervsforeningen fastholder højt tempo

Med tæt på 20 arrangementer og netværksmøder om året fastholder Greve Erhverv et usædvanlig højt aktivitetsniveau. Nye tiltag og initiativer er i støbeskeen. Greve Erhverv Academy er på tegnebrættet som et nyt tilbud til medlemmer, der gerne vil dygtiggøre sig inden for virksomhedsledelse

09/04-14 - Pressemeddelelse

Opbakning til Greve Erhvervs bestyrelse

Bestyrelsen i Greve Erhverv forsætter endnu et år med kendte ansigter og uden udskiftninger. Efter investering i ny hjemmeside og en række nye tiltag blev ønskerne fra sidste års generalforsamling indfriet. Trods underskud i 2013 er økonomien stabil og kontingentet fastholdes

15/01-14 - Pressemeddelelse

Argentinsk vinaften i Greve Erhverv

Vinklubben er klar med første netværksaften - med oste- og pølsebord til at ledsage de udvalgte vine. Temaet for arrangementet er Argentina og foregår hos Greve Vinkompagni

31/10-13 - Pressemeddelelse

Greve i Vækst, Vækst i Greve - hvordan?

Mød byrådspolitikerne til erhvervspolitisk debat i Portalen med fokus på virksomhedernes rammevilkår, beskæftigelse og praktikpladser, vækst og velfærd - og meget mere

16/09-13 - Pressemeddelelse

Tour de Erhvervsliv

Nyt netværk for erhvervsfolk er blevet populært. Flere end 70 erhvervsfolk netværker nu på cykel med tre forskellige hastigheder og ambitionsniveauer. Jyske Bank er arrangør og Greve Erhverv bakker op.Bedst som man kører adstadigt i sin bil og nyder komforten bag rattet, bliver man på vejene ..

10/09-13 - Pressemeddelelse

Greve Erhverv klar med alsidigt efterårsprogram

Kommentator Hans Engell er ordstyrer til efterårets Politiske Topmøde i Portalen, hvor foreningen har inviteret alle partier i Greve til erhvervspolitisk debat. Derudover er programmet spækket med faglige netværksmøder, sociale arrangementer, foredrag og virksomhedsbesøg.De populære morgennet..

08/04-13 - Pressemeddelelse

Fart på erhvervslivet i Greve

Det høje aktivitetsniveau fortsætter i Greve Erhvervs aktivitetskalender for 2013De senere år er aktivitetsniveauet skruet op i den lokale erhvervsforening, Greve Erhverv, og det høje antal arrangementer og aktiviteter fortsætter i 2013. Det fremgik af formand Allan Schouw-Petersens beretning p..

05/04-13 - Pressemeddelelse

Greve Erhverv får ny visuel identitet

På Greve Erhvervs generalforsamling forleden blev en helt ny designlinie præsenteret for medlemmerne.- Vi har simpelthen kastet os ud i et hamskifte - og fået nyt logo og ny designlinie, som vi gerne vil vise jer som de allerførste her i aften, sagde formand Allan Schouw-Petersen som introduktio..

05/04-13 - Pressemeddelelse

Greve Erhverv opruster: Flere erhvervspolitiske fodaftryk

Valgåret er en god anledning til at søge indflydelse, mener bestyrelsen i Greve ErhvervDen lokale erhvervsforening har altid været aktiv i forhold til at søge indflydelse på virksomhedernes rammevilkår i Greve Kommune, men i år er der en ekstra mulighed for at komme i dialog med lokalpolitike..

26/03-13 - Pressemeddelelse

Pia Olsen Dyhr på besøg hos Greve Erhverv

Vækstplan DK er et solidt tiltag til at skabe ny vækst og beskæftigelse i Danmark, sagde handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr på Greve Erhvervs generalforsamling på Tune KursuscenterRegeringen har netop fremlagt Vækstplan DK som et af flere initiativer, der skal bidrage til at få D..

22/02-13 - Pressemeddelelse

Ministerbesøg på Greve Erhvervs generalforsamling

Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, SF, holder erhvervspolitisk oplæg på Greve Erhvervs ordinære generalforsamling til marts. Herudover byder erhvervsforeningen på en række helt nye medlemsarrangementer i første halvårSædvanen tro bliver der et erhvervspolitisk indslag fra Chris..

02/01-13 - Pressemeddelelse

Årets første netværksmøde i Greve Erhverv

Leder af Greve Kommunes Virksomhedsservice Sven-Otto Hansen fortæller erhvervslivet om akutpakkenPå kraftig opfordring fra medlemmerne øges antallet af Greve Erhvervs morgen-netværksarrangementer i det nye år. Fremover afholdes de månedligt, men fortsat altid den anden onsdag i måneden.- Udov..

14/09-12 - Pressemeddelelse

Mindeord fra Greve Erhverv - omkomne erhvervsfolk vil blive savnet

Det var med chok og sorg, at vi i Greve Erhvervs bestyrelse tirsdag blev underrettet om den tragiske speedbådsulykke, der natten mellem mandag og tirsdag kostede fire mænd livet. Tre af de fire var aktive medlemmer af Greve Erhverv, såvel personligt som gennem deres virksomheder.Advokat Steen Rah..

16/07-12 - Pressemeddelelse

Greve Erhverv starter hvervekampagne

Flere medlemmer skal styrke den lokale erhvervsforening, der efter sommerferien fortsætter sit overflødighedshorn af arrangementer for medlemmerneSelvom vejrguderne åbenbart ikke rigtig kan finde ud af årstiden, så siger kalenderen, at det faktisk er sommer. Greve Erhverv, der er samlingspunkt ..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire