Get your own press room

Get your own press room
05/02-04   -   Press releases

Teknograd samarbeider med YaWah – EDB IT Drift AS tilbyr eRez II

Det danske selskapet YaWah, som har utviklet eRez, samarbeidet med Teknograd AS om å få den første store installasjonen av eRez operativ i Norge.

YaWah er et dansk utviklings-og markedsføringsselskap som har lykkes med å utvikle et rimelig og funksjonelt produkt til profesjonell bruk. Med eRez II er det slutt på å holde orden på mange versjoner av det samme bildet. eRez II leverer bilder on-the-fly i den oppløsningen du ønsker fra en original. "Såkalt Single-source-imaging har lenge vært et buzzword, men har så langt enten vært forbundet med høye kostnader eller med lite gjennomtenkte løsninger med begrenset profesjonell anvendelse. Med eRez II er det mulig å bruke denne type arbeidsflyt i profesjonell sammenheng til en fornuftig pris" hevder Peder Godvik som er den som har jobbet mest med praktiske anvendelser av denne teknologien. "Jeg ble først besnæret av muligheten til å zoome så langt du vil inn i bildet, men så snart at den virkelige gevinsten lå i å redusere antall versjoner i en profesjonell arbeidsflyt" fremhever Peder Godvik.

EDB IT Drift så mange muligheter ved å kunne tilby eRez II til sine kunder. Løsningen er installert og den første kunden har allerede tatt produktet i bruk. Produktansvarlig Bent A. Eriksen hos EDB IT Drift uttaler at "med eRez II er det enkelt å gi våre kunder et konkurransefortrinn med et produkt som på en effektiv måte er integrert med eksisterende løsninger EDB IT Drift tilbyr".

Distributør av eRez i Norge er Frontline AS (www.frontline.no). Teknograd AS er forhandler og integratør av produktene i kundens arbeidsflyt.

"Teknograd AS har en klar strategi om å bredde tilbudet innenfor sitt spesialområde – arbeidsprosesser i medieproduksjon - til papir og nett-. Webproof og eRez II er en av byggestenene i denne strategien" uttaler Forretningsutvikler Pål Gaure. Webproof og eRez II vil raskt få følge av flere spennende produkter som sammen med Teknograds kompetanse skal bidra til å nå de målene vi setter sammen med våre kunder.

Teknograd AS består av fem dedikerte og erfarne medarbeidere som med vår brede erfaringsbakgrunn mener vi sammen er i stand til å gi akkurat din bedrift et fortrinn ved å se på dine arbeidsprosesser i lys av hva teknologi gir muligheter til. Teknograd AS rådgir, utvikler og setter sammen løsninger som sørger for å forankre endrede arbeidsprosesser i teknisk arbeidsflyt. Teknograd behersker arbeidsflyt og integrasjon der det inngår flere operativsystemer, store bildefiler Adobe pdf og kravet til profesjonell kvalitet er absolutt. Selskapet har kontorer i Oslo og Malmö.

Press contacts


Company

YaWah.com
Egå Havvej 25 C
8250 Egå, England

  +47 917 86 058


Receive news from YaWah.com by mail

Sign up here
Our mission is to streamline and disseminate all kinds of press and business information and make it available to all on all available platforms.

about MyPressWire