Get your own press room

Get your own press room
05/10-06   -   Press releases

Dansk software løfter E-handel til næste generation

Siden det danske softwarefirma YaWah.com sidste efterår stjal overskrifter i ind- og udland med en verdensrekord i forbindelse med leverancen af en unik billedserver til den amerikanske rumfartsorganisation NASA, har udviklerne i det århusianske firma ikke ligget på den lade side. Med særligt fokus på problemstillingerne indenfor E-handel har YaWah.com netop lanceret version 4 af den efterhånden kendte billedserver eRez, der af eksperter vurderes som en lille revolution i forhold til at bringe produkterne på internettet tættere på forbrugerne.

En rapport fra foråret 2006 fra Konkurrencestyrelsen slår fast, at den væsentligste barriere for E-handel er forbrugernes manglende mulighed for at røre og betragte produkterne – og i samme rapport konkluderes, at teknologiske løsninger indenfor billedvisning vil nedbryde disse barrierer.

"Det er netop den barriere, som vores nye eRez 4 software kan hjælpe til at nedbryde. Netop med udgangspunkt i ønsker fra danske og udenlandske netbutikker har vi bygget en lang række nye muligheder ind i softwaren. F.eks. er det nu muligt at lægge prisskilte eller anden information ind over billeder, der leveres fra eRez 4. Det unikke er, at det sker helt uden at ændre på selve det ’moderbillede’, der ligger på serveren", fortæller Kristian Ottosen, direktør og chefudvikler i YaWah.com. De netbutikker, der har implementeret eRez softwaren, kan rapportere om større salg af de produkter, der vises med mulighed for zoom, 3D rotation etc.

eRez 4 softwaren er reelt to løsninger i én software. Dels er den en særdeles effektiv billeddatabase, og dels er den en slags motor, der i ekstremt tempo leverer billeder til visning på hjemmesider. En af de mange fordele ved eRez 4 er, at der ikke er behov for at have mere end én version af et billede liggende digitalt. Softwaren genererer de størrelser og formater, der skal bruges på hjemmesider – og det samme billede kan downloades i et utal af formater og størrelser. YaWah.com har adskillige virksomheder på kundelisten, der kan dokumentere besparelser på flere gange investeringen årligt i sparet tid og færre fejl.

Den nye version af eRez indeholder flere hundrede små og store forbedringer og nyskabelser. Blandt de væsentligste bør nævnes: Indlæggelse af informationer på billeder, der vises på hjemmesider, automatisk generering af de populære online kataloger direkte fra PDF filer, automatisk generering af Flash animationer og en stærkt forbedret brugerflade.

Salgsdirektør i YaWah.com, Ané Gyldholm, fortæller: "Hele brugerfladen er opbygget, så det er nemt for ikke-specialister at arbejde med. Vi har ganske enkelt krævet af den nye version, at en marketingafdeling selv skal kunne foretage alle procedurer. Og det er lykkedes til fulde! Jeg sad selv og fremstillede et online katalog, hvor man kan bladre i siderne og søge i teksten på 5 minutter – og jeg er bestemt ikke programmør".

En anden nyskabelse er muligheden for at arbejde med AutoCAD filer via et plug-in. Dermed er vejen åbnet for arkitekter, ingeniører m.fl. for at præsentere projekter online i en hidtil uset kvalitet og med uanede muligheder for bl.a. tekniske tegninger, download af udsnit af CAD tegninger til præsentationer, generel distribution af CAD filer m.m.

YaWah.com er netop begyndt distributionen af den nye version af den allerede legendariske eRez billedserver, der sælges over hele verden.

Om Yawah
Yawah er en dansk virksomhed, der på få år er blevet global udvikler og leverandør af digitale billedserverløsninger på tværs af medier. Med samlet mere end 30 års erfaring er Yawah leverandør til alle brancher, der anvender eller arbejder med billeder.


Press contacts


Company

YaWah.com
Egå Havvej 25 C
8250 Egå, England

  +45 7026 2515


Receive news from YaWah.com by mail

Sign up here
Our mission is to streamline and disseminate all kinds of press and business information and make it available to all on all available platforms.

about MyPressWire