Get your own press room

Get your own press room
03/08-24   -   Press releases

Pressemeddelelse af 3. august 2024 vedrørende salg af Campen Auktioner A/S



Rekonstruktørerne for Campen Auktioner A/S under rekonstruktion, advokat Flemming Jensen og advokat Rune Derno, kan hermed meddele, at virksomheden Campen Auktioner er solgt for kr. 2.000.000 til Campen Auktioner eftf. A/S, der også senere overtager navnet Campen Auktioner A/S. Køberselskabet er ejet af Svend Aage Hansen Holding 2 ApS ved Connie Hansen med 77,5% og af F. Campen Holding ApS ved Finn Campen med 22,5%. Køber overtager aktiviteterne i den solgte virksomhed samt alle medarbejderne.

Rekonstruktørerne har siden rekonstruktionens indledning arbejdet med en struktureret salgsproces, hvor målet har været at bevare værdierne bedst muligt. Som led i salgsprocessen har rekonstruktørerne henvendt sig til mere end 60 potentielle købere, herunder flere end 40 i Danmark og 20 i Europa.

Rekonstruktørerne fastsatte en frist for køberemnerne til at afgive indikative bud. Rekonstruktørerne modtog ingen skriftlige indikative bud indenfor fristen, hvorefter rekonstruktørerne brugte betydelige ressourcer på at opdyrke yderligere køberemner.

Rekonstruktør advokat Flemming Jensen har således i juli måned haft sin daglige gang på virksomhedens adresse i Randers og har haft mange, langvarige og gentagne møder med de mest interesserede mulige købere, såvel med branchefolk som investorer, mens rekonstruktør advokat Rune Derno forestod udarbejdelse af salgsmaterialet og de dertilhørende skriftlige produkter og aftaler. Flere mulige købere sprang fra sent i forløbet, og en køber sprang fra efter, at alle vilkår reelt var forhandlet på plads. Under ekstremt tidspres lykkedes det at fremfinde, forhandle og indgå en købsaftale med de endelige købere. Indsigelsesfristen for kreditorerne over det skete salg udløb fredag den 2. august, og der var kun 4 indsigelser, hvorfor salget er endeligt.

Der har ikke været afgivet højere bud i salgsprocessen end den endelige opnåede salgspris. Det var fra Connie Hansens side et krav, at Finn Campen og den fungerende administrative direktør, Kim Tange, i en overgangsperiode gik med over hos Køberselskabet således, at der kunne ske en glidende overgang uden tab af viden, netværk, m.v.

Rekonstruktørerne er tilfredse med, at det er lykkedes at sælge virksomheden til den højest opnåelige pris med indtægt til følge for rekonstruktionsboet og bevarelse af de eksisterende arbejdspladser. Det er rekonstruktørernes håb og forventning, at de udfordringer, der naturligvis altid er, når der drives virksomhed i regi af et rekonstruktionsbo, er fortid, da den solgte virksomheds kapitalgrundlag nu er restruktureret på et forbedret og tilfredsstillende niveau. Denne forventning understøttes af, at rekonstruktionsboet har haft et overskud på driften af den solgte virksomhed, uagtet at juli måned er den dårligste måned for et auktionshus på grund af ferietiden.

Rekonstruktørerne vil gerne benytte lejligheden til at takke medarbejderne for udvist stor loyalitet i den svære tid. Endvidere skal virksomhedens kunder, indsættere og samarbejdspartnere have en stor tak for generelt udvist stor forståelse for den opståede situation og for de besværligheder, som det har medført under rekonstruktionen. Endelig har rekonstruktørerne med stor tilfredshed noteret sig, at kun 4 kreditorer rejste indsigelse mod det skete salg af virksomheden, og at der således med stor majoritet kan noteres en opbakning til det skete salg af virksomheden.

Henvendelse vedrørende denne pressemeddelelse kan ske til rekonstruktør advokat Flemming Jensen på tlf. nr. 22 69 42 63 eller på mail: fj@fjlaw.dk eller til advokat Mikkel Winther Løgsted på vegne af rekonstruktør Rune Derno på tlf. nr. 50 77 84 09 eller på mail: mwl@poulschmith.dk

De ultimative ejere af køberselskabet, Connie Hansen og Finn Campen, har ikke yderligere at anføre, end hvad der fremgår af nærværende pressemeddelelse, hvorfor disse ikke vil besvare henvendelser fra pressen i anledning af købet.

Med venlig hilsen
Rekonstruktørerne, advokat Flemming Jensen og advokat Rune Derno


Relevant information

Link til Campen Auktioner A/S
https://www.campenauktioner.dk/


Press contacts

Flemming Jensen
Advokat og rekonstruktør
  22 69 42 63

Company

Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV, Danmark

  +45 22 71 55 55
  +45 22 543 543

http://campenauktioner.dk

Receive news from Campen Auktioner by mail

Sign up here
Our mission is to streamline and disseminate all kinds of press and business information and make it available to all on all available platforms.

about MyPressWire