Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Sådan får du bilen glat igennem syn

10-10-24 - Pressemeddelelse
Det er både dyrt og besværligt, hvis bilen ikke bliver godkendt til syn – især hvis det er noget, du selv kunne have klaret på forhånd. Du kan selvfølgelig booke en tid på værkstedet, men du kan også gøre det selv.

Risikoen for påkørsel af vildt er voldsomt øget lige nu – hvad kan du selv gøre?

08-10-24 - Pressemeddelelse
Risikoen for at køre på en hjort eller andet vildt stiger markant i efteråret, når mørket sænker sig tidligere på dagen samtidig med, at dyrene er mere aktive. Tal fra Dyrenes Beskyttelse viser 10.585 opkald om påkørte hjorte i 2023. Og en påkørsel kan have store konsekvenser for dig som bilist, især hvis du kører på en hjort, fortæller Christian Jensen fra Bridgestone.

Kom billigst og grønnest på kør-selv-efterårsferie

02-10-24 - Pressemeddelelse
Står efterårsferien på storbyferie i Budapest eller vandreture i Harzen? Christian Jensen Fra Bridgestone har samlet sine bedste tips til en billigere og mere grøn kør-selv-ferie. Det handler om dine dæk, din fart og om, hvordan du pakker bilen – og der er penge at spare.

Seneste billeder


Kontaktpersoner

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation, Bridgestone Danmark
  22 70 11 20
  lotte.bodilsen@bridgestone.eu
Liesbeth Denys
Director Public Affairs and Communications EMIA
   +32 478 78 26 22

Virksomhedsprofil

Om Bridgestone i Europa, Rusland, Mellemøsten, Indien og Afrika:
Bridgestone i Europa, Rusland, Mellemøsten, Indien og Afrika (Bridgestone EMIA) er den regionale strategiske forretningsenhed i Bridgestone Corporation, en global leder inden for dæk og løsninger til bæredygtig mobilitet. Bridgestone EMIA har hovedsæde i Zaventem (Belgien) og beskæftiger mere end 20.000 personer og driver forretning i 40 lande i hele regionen.

Bridgestone tilbyder en bred vifte af førsteklasses dæk, dækteknologier og avancerede mobilitetsløsninger. Virksomhedens vision er at skabe social værdi og kundeværdi som en virksomhed, der leverer bæredygtige løsninger. Bridgestone E8 Commitment - en ramme af otte værdier (Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease og Empowerment) - styrer strategiske prioriteter, beslutningstagning, kulturudvikling og bæredygtighedsaktioner hen imod opnåelsen af denne vision.
Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele