Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/11-14 - Pressemeddelelse

Ny MW Invoice Workflow-partner: Essence Solutions

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt samarbejde med Dynamics AX-leverandøren Essence Solutions.

24/06-14 - Pressemeddelelse

Esoft systems strømliner økonomifunktionen i alle selskaber på én gang med MW Invoice Workflow

Danske Esoft systems har oplevet stor vækst med datterselskaber i både Sverige, Spanien og Vietnam. Da virksomhedens størrelse krævede det, blev ERP-platformen Microsoft Dynamics AX installeret, og økonomiafdelingen fik hermed mulighed for at implementere et helt nyt workflow-modul til styring af økonomi og fakturaer.

10/06-14 - Pressemeddelelse

Lagkagehuset automatiserer fakturahåndteringen med MW Invoice Workflow

Vækstvirksomheden Lagkagehuset kan nu indfri fremtidsplanerne om at vokse med mange flere butikker uden samtidig at skulle ansætte flere medarbejdere i finansfunktionen. Microsoft Dynamics AX 2012, ReadSoft og MW Invoice Workflow gør det muligt.

19/03-14 - Pressemeddelelse

MW Group igen tildelt AAA-rating for højeste kreditværdighed

Bisnode Credits AAA-rating betyder, at MW Group - som MW invoice workflow (automatisk fakturahåndtering) er en del af - er blandt de 6,8% mest solide virksomheder i dansk erhvervsliv i 2014.

17/12-13 - Pressemeddelelse

Scandinavian Tobacco Group i Assens siger farvel til papirfakturaer med MW Invoice Workflow fra MW data

Scandinavian Tobacco Group i Assens har opnået en række helt konkrete resultater med overgangen til elektronisk fakturahåndtering. I forbindelse med implementeringen af Microsoft Dynamics AX 2009 i Scandinavian Tobacco Group A/S Assens var MW Invoice Workflow et oplagt valg, eftersom modulet er 100% integreret i Dynamics AX.

11/09-13 - Pressemeddelelse

Ny Partner- & Salgschef hos MW invoice Workflow

Med vores ansættelse af Henrik Flindt Nielsen som Partner- & Salgschef for MW invoice workflow styrker vi vores team og vores fokus.Stor erfaring med Microsoft Dynamics Ax-LøsningerHenrik Flindt Nielsen er uddannet cand.polit og har specialiseret sig i salg af ERP-systemer baseret på Microsoft Dy..

05/09-13 - Pressemeddelelse

MW Invoice Workflow har reduceret spildtiden markant hos Ergonomic Solutions Manufacturing

Ergonomic Solutions Manufacturing har optimeret håndteringen af fakturaer ved hjælp af automatisering og elektroniske workflows. I forbindelse med implementeringen af en Microsoft Dynamics AX 2012 ERP-løsning var MW Invoice Workflow-modulet et naturligt valg, idet det er 100% integreret i Dynamic..

05/03-13 - Pressemeddelelse

Ny produkt- og salgschef hos MW Invoice Workflow

Med ansættelsen af Jens Christian Jensen som Produkt- & Salgschef pr. 25. februar 2013 styrker MW Invoice Workflow deres team og fokus.MASSER AF ERFARING MED DYNAMICS AX OG LØSNINGER TIL FAKTURAHÅNDTERINGJens Christian Jensen har en baggrund som Business Controller og Engagement Manager, bl.a. ho..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire