Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/05-11 - Pressemeddelelse

Ny ejer i Lingtech A/S

Lingtech A/S, en af de førende leverandører af sprogydelser til det nordiske marked, har i forbindelse med et generationsskifte fået det svenske selskab Kommunicera Communications som ny ejer, hvilket styrker begge selskabers position på markedet.Lingtech blev grundlagt i 1993 som oversættelses..

16/11-07 - Pressemeddelelse

På tværs - på den gode måde

På tværs af grænserne mellem den sproglige og den matematiske verden og på tværs af grænserne mellem forskning og erhvervsliv. Lingtech præsenterer nu det første maskinoversættelsessystem i Europa, der er baseret på statistik.Systemet er udviklet i et samarbejde mellem Lingtech og to forsk..

14/09-07 - Pressemeddelelse

Dansk forskning og erhvervsliv bag ny avanceret sprogteknologi

Lingtech præsenterer nu verdens første danske kommercielle maskinoversættelse baseret på statistik, som er udviklet af forskere fra CBS i samarbejde med Lingtech. Normalt tager det lang tid, hvis en computer skal oversætte tekster, og det tager især lang tid, hvis en person skal gøre det. Men..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire